Cenové podmínky   Technické podmínky   Terminologie     Klasifikace     Kontakty

TP 800-721 Zdravotně technické instalace budov

05 –Zařizovací předměty

Přípravné práce

Vysekání rýhy do průřezu 70x70 mm a kapsy do rozměrů 70x70x70mm ve zdivu z cihel a tvárnic. Vysekání rýhy a kapsy jakéhokoliv rozměru ve zděných příčkách. Vysekání prostupu průřezu do 0,0225 m2 ve zdivu z cihel a tvárnic. Vysekání kapsy do 100x100x50mm pro osazení „normalizovaného uložení“. Vysekání prostupu průřezu do 0,0225m2 ve strupech z betonu a železobetonu. Vysekání manipulační kapsy pro osazení armatur a tvarovek potrubí vedeného těsně u zdiva.

Osazení „normalizovaného uložení“

Přivaření na ocelové konstrukce staveb. Zazdění, zabetonování nebo zalití. Nastřelení včetně dodání hřebíků a nábojek, Dodání a osazení materiálu upevňovacích bodů (špalíky, hmoždinky, svary apod.).

Dokončovací práce

Zazdění nebo zabetonování prostupů průřezu do 1,1225 m2 ve zdech a stropech pohledové plochy bez opravy omítek. Dodávka polotovarů technologické pomocné stavební výroby.

Montáž zařizovacích předmětů JIKA

Montáž klozetů, klozetů kombi, klozetů závěsných, bidetů, pisoárů, urinálů, umyvadel, krytů sifonů a van.

Montáž zařízení záchodů

Montáž nádrží splachovacích

Obsahem standardu je i vybalení, rozměření bodů pro uchycení, osazení zařizovacího předmětu, provedení řezů trubky, vodorovné a svislé převážení, zhotovení a slepení spojů, montáž objímek, montáž řetízku, vyregulování a přezkoušení funkce.

Montáž klozetů a pisoárů

Obsahem standardu je i vybalení, rozměření bodů, vrtání otvorů, osazení rozpěrky, osazení zařizovacího předmětu, přišroubování, výběr materiálu, upevnění sedátka, napojení odpadu, osazení gumové manžety, očištění skluzu, tmelení (silikonování), přezkoušení funkce.

Montáž zařízení koupelen

Montáž umyvadel a bidetů

Obsahem standardu je i vybalení, rozměření bodů, vrtání otvorů, osazení rozpěrky, osazení zařizovacího předmětu, přišroubování, výběr a osazení zápachové uzávěrky, montáž řetízku a zátky, přezkoušení funkce.

Montáž van

Obsahem standardu je i výběr a kontrola, osazení na podlahu, výběr a osazeni zápachové uzávěrky, vodorovné a svislé převážení, zapojení odpadu, osazení gumového těsnění, montáž krycí desky a lišty, montáž přepadu,,přezkoušení funkce.

Montáž sprchových koutů

Obsahem standardu je i výběr a kontrola, osazení na podlahu, svislé a vodorovné vyvážení, napojení na odpad, přezkoušení funkce.

Montáž zařízení kuchyní

Montáž dřezů a výlevek

Obsahem standardu je i vybalení, rozměření bodů, vrtání otvorů, osazení rozpěrky, osazení zařizovacího předmětu, přišroubování, výběr a osazení zápachové uzávěrky, montáž řetízku a zátky, přezkoušení funkce.

Montáž zařízení umýváren

Montáž žlabů

Obsahem standardu je i vybalení, rozměření trasy, rozměření bodů, vrtání otvorů, osazení rozpěrky, osazení zařizovacího předmětu, přišroubování, výběr a osazení zápachové uzávěrky, přezkoušení funkce.

Montáž zařízení pro teplou vodu

Montáž plynových ohřívačů

Obsahem standardu je i vybalení, rozměření bodů, vrtání otvorů, osazení rozpěrek, osazení ohřívače, výběr materiálu, očištění závitů, utěsnění závitů, sešroubování a dotažení, demontáž a montáž krytu, nastavení hořáku, bezpečnostní pojistky, seřízení, přezkoušení funkce.

Montáž koupelnových kamen

Obsahem standardu je i vybalení, osazení zařizovacího předmětu, výběr materiálu, očištění a zdrsnění závitů, rozměření trasy, řezání trubky, řezání závitu, utěsnění závitu, sešroubování, dotažení, našroubování cedníku, montáž zpětného ventilu, přezkoušení funkce.

Montáž zásobníků elektrických

Obsahem standardu je i vybalení, rozměření bodů, vrtání otvorů, osazení rozpěrek, osazení zařizovacího předmětu, vložení těsnění, sešroubování, dotažení šroubení, přezkoušení funkce.

Montáž zařízení pro vaření, vytápění a chlazení

Montáž plynových sporáků

Obsahem standardu je i vybalení, osazení na podlahu, odstranění krytů, sešroubování, dotažení šroubení, zaslepení otvoru, montáž plynové přípojky, kompletace, utěsnění závitu, montáž plynového kohoutu, nastavení hořáků, odvzdušnění, seřízení, přezkoušení funkce, odevzdání uživatelovi.

Montáž plynových vařičů

Obsahem standardu je i vybalení, osazení na konzoly, sešroubování dotažení šroubení, nastavení hořáku, přezkoušení funkce.

Montáž plynových otopných těles

Obsahem standardu je i vybalení, osazení na podlahu nebo zavěšení na stěnu, odstranění krytů, sešroubování, dotažení šroubení, zaslepení otvoru, montáž plynové přípojky, kompletace, utěsnění závitu, montáž plynového kohoutu, nastavení hořáků, odvzdušnění, seřízení, přezkoušení funkce, odevzdání uživatelovi.

Montáž zařízení laboratorních

Montáž výlevek a dvojitých dřezů

Obsahem standardu je i vybalení, výběr materiálu, zhotovení rámu s podstavcem osazení odpadu, těsnění.

Montáž armatur

Obsahem standardu je i výběr armatury, očištění závitů, upevnění, osazení těsnění, sešroubování s dotažením, rozebrání a složení armatury, osazení růžice.

Montáž armatur

Montáž ventilů, baterií a ventilů odpadních. Obsahem standardu je i výběr armatury, osazení těsnících kroužků, utěsnění závitů, sešroubování, dotažení šroubení, osazení růžice, utěsnění závitů.

Montáž zápachových uzávěrek

Obsahem standardu je i výběr a kontrola zápachové uzávěrky, osazení, přezkoušení funkce.

Montáž ostatních zařízení

Montáž namáčecích kádí a necek

Obsahem standardu je i výběr a kontrola materiálu, montáž řetízku a zátky, montáž odpadního ventilu, tmelení, napojení na odpad.

Montáž lékařské studánky

Obsahem standardu je i výběr a kontrola materiálu, osazení zařizovacího předmětu na stěnu, rozměření bodů, vrtání otvorů, montáž ventilu, utěsnění závitů, dotažení, přezkoušení funkce.

Montáž drtiče odpadků

Obsahem standardu je i výběr a kontrola materiálu, napojení do odpadu.

Montáž dvířek

Obsahem standardu je i výběr a kontrola materiálu, osazení dvířek.

© RTS, a. s. | Lazaretní | 615 00